Dato

Melding

18. 11. 2013 STATUS BOKPROSJEKTET OM AASLAND ÆTTEN
Bøkene er nå levert og alle bøker som hittil er bestilt og betalt (pr. 31. oktober) er sendt ut.
Vi vil foreta utsendelse av bestilte bøker ca. en gang i måneden i tiden fremover.
Vi minner om at julen nærmer seg med raske skritt og vil med dette så idéen om slekts bøkene som en god julegave til nære slektninger. De kan fortsatt bestilles på våre web sider. Google ordet dnalsaa (Aasland baklengs). Eller dere kan gå rett inn på følgende lenke:
http://www.robin.no/~aasland/slekt.
Vi håper at de bøkene vi har sendt ut til de som har bestilt i Norge, Europa og Australia nå er kommet vel frem til dere alle.
Vi ber dere alle som har mottatt bøker om å være behjelpelig med å spre nyheten om at bøkene er kommet og kan bestilles eller kjøpes kontant hos et av komitemedlemmene og på Servicetorget i Rådhuset, Time Kommune på Bryne.
Vi vil fra nå av foreta utsendelse ca. en gang pr. måned, neste gang i slutten av november og hvis nødvendig, en gang til før jul.


11. 10. 2013 Bøkene er nå sendt ut til alle som har bestilt og betalt bøker.
Utsendelse til de som har bestilt i USA og Canada vil bli iverksatt så snart bøkene er ankommet Houston. Antatt ankomst er nå den 22. oktober 2013.
Vi planlegger å sende ut etterfølgende bestillinger ca. én gang pr. måned;
    Uke 44 som starter den 28. oktober 2013
    Uke 47 som starter den 18. november 2013
    Uke 50 som starter den 9. desember 2013
For bestillinger til personer som bor i Stavangerområdet oppfordres det til å kontakte et medlem av vår komité for å avtale henting av bøker.


10. 9. 2013 Distribusjon av bøker
Vi har nå mottatt alle bøkene fra bokbinderiet i Danmark.
500 eksemplarer blir i dag sendt til USA for videre distribusjon der borte til de som har bestilt og forhåndsbetalt.
For distribusjon i USA vil vi trenge 4 uker til for transport til Houston hvorfra disse eksemplarene vil bli ekspedert til de som har bestilt fra USA. Dette antas å starte i midten av oktober.
Vi vil starte å sende ut alle bestillingene neste uke så snart vi har fått dem forsvarlig pakket.
Jeg sender dette som epost til i alt 1200 adresser. Vi har mottatt bestillinger fra ca. 400 personer. Dette indikerer at der fremdeles er mange av dere som enda ikke har sendt oss bestilling.
Enten «Google» ordet dnalsaa Aasland baklengs, eller gå inn på følgende lenke Ætten-aasland , eller skrive inn følgende URL: http://www.aetten-aasland.no .
Bøkene kan også kjøpes på Servicetorget i Time Rådhus på Bryne.


Framside